Szállásinformáció: +36 20/338 0800 E-mail: info@aranyszarvasapartman.hu
Aranyszarvas Panzió

Foglalási szabályzat

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

A foglalás leadása jelen feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. Kiemelt ünnepi időszakokban, fő- és csúcsszezonban a foglalási idő minimum 2 éj.

 

A foglalás és ajánlatkérés formája

Az Aranyszarvas Panzió foglalást e-mailben történő egyeztetés után fogad el. Telefonon keresztül csak előzetes tájékoztatást tudunk nyújtani, ajánlatkérésüket kérjük az info@aranyszarvasapartman.hu címre elküldeni.

Foglalást csak a 18. életévét betöltött személytől fogadunk. A foglalásban megadott adatokért a vendég felel. Amennyiben a megadott telefonszámon vagy e‑mail címen a vendég elérhetetlennek bizonyul, az Aranyszarvas Panzió jogosult a foglalást törölni.

E-mailben történő foglalás esetén a következő adatok megadását kérjük: név, cím, telefonszám, vendégek száma (apartmanonként kérjük elküldeni a felnőttek és a gyermekek számát, a gyermekek esetében kérjük az életkort is megadni), érkezés napja, tartózkodás hossza, kívánt apartman típusa (komfort vagy prémium apartman).

Az árajánlat elfogadásáról e-mailes megerősítést kérünk, melyet követően küldjük a foglalási visszaigazolást.

A Foglalás elküldésével a Foglaló személy tudomásul veszi, hogy annak elfogadása esetén közte és az Aranyszarvas Panzió között létrejön a Szerződés a Foglalással elfogadott ajánlatban megjelenített időpontban, árakon és feltételekkel.

 

Foglaló

A foglaló összege a szállásdíj 30%‑a. A befizetés határideje a visszaigazolás kiküldésétől számított 10. nap.

A foglaló befizetése az alábbi módokon történhet:

 • banki átutalással
 • SZÉP kártyával

 

A számlaszámunkat, a SWIFT és az IBAN kódot a foglalás után e-mailben küldjük meg a vendégeink részére. A foglaló megérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé. Amennyiben a foglaló a kért határidőig nem érkezik meg, az Aranyszarvas Panzió fenntartja a jogot a foglalás visszamondására.

Kérjük, hogy befizetéskor minden esetben tüntessék fel nevüket, amivel a szállást foglalták. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk beazonosítani a befizető személyt.

 

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 15.00-tól foglalható el és az elutazás napján 10.00-ig kell elhagyni. A szállást az Aranyszarvas Panzió az érkezés napján 20.00-ig tartja fenn, ezután jogosult annak újra értékesítésére. Amennyiben ettől eltérő igény merül fel, e‑mailben vagy telefonon érdeklődhet a lehetőségekről.

A szállás elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • név, lakcím, születési hely és idő, útlevél vagy személyigazolvány szám, gyerekeknél név, születési hely és idő
 • jármű rendszáma
 • érkezés és elutazás napja
 • e-mail cím
 • nyilatkozat az anyagi felelősségvállalásról
 • aláírás
 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében 2021. szeptember 1-jétől minden szálláshely szolgáltató a szálláshely szolgáltatást igénybe vevő bejelentkezésekor az okmányolvasó segítségével általános személyes adatot kötelezően rögzít minden igénybe vevő vendégre vonatkozóan. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely szolgáltató, a szálláshely szolgáltatást megtagadja. További, részletes információt itt olvashat: 

https://vizainfo.hu/

A vendég az általa okozott károkért a bejelentőlap kitöltésétől függetlenül is anyagi felelősséggel tartozik.

Az apartman / lakosztály kártyájának pótlási díja 10.000 Ft / kártya.

Amennyiben a vendég a foglalásban megadott időpontnál korábban hagyja el a már elfoglalt szállást, a foglalás teljes időtartamának megfelelő díjat köteles megfizetni. A szállás elfoglalásának az apartman kártya átadása minősül.

Kijelentkezéskor az apartman kártyát a recepciós kolléga részére kérjük átadni.

A szállást rendezetten kérjük átadni.

Rongálás vagy véletlen károkozás esetén a károkozó köteles az okozott kárt megtéríteni (ideértve a sérült vagy tönkretett dolgok javítását, kicserélését, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézés díját).

Az esetlegesen igénybe vett kedvezmények, ha a kedvezmény kiírásakor másképp nem szerepel, egymással nem összevonhatóak.

Lemondási feltételek

 • Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően 30 nappal van lehetőség.
 • Érkezést megelőző 30. és 15. nap között történő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás 30%-a,
 • Érkezést megelőző 14. naptól történő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás 50%-a,
 • Érkezést megelőző nap reggel 7:00 órától a megrendelt szolgáltatás teljes díja fizetendő kötbérként.
 • Lemondást kizárólag írásban fogadunk el.

 

Megéri itt foglalni!
Garantáltan legjobb ár
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Kérje ajánlatunkat!