Szállásinformáció: +36 20/338 0800 E-mail: info@aranyszarvasapartman.hu
Aranyszarvas Panzió

Rendezvények

RENDEZVÉNYEK AZ ARANYSZARVASBAN

      A gyönyörű Körös-parti környezetben található Aranyszarvas Panzió kiváló választás konferenciák,

      céges és családi rendezvények zavartalan lebonyolítására. 

A Panzió a Körös-holtág partján található káprázatos környezetben a Szarvasi Arborétum és a Mini Magyarország makettpark közvetlen szomszédságában.

A rendelkezésre álló 90 fő befogadására alkalmas éttermünk, illetve a hozzá kapcsoló grillteraszunk, valamint közvetlen Körös-partunk esküvők, egyéb céges, csapatépítős rendezvények számára is ideális egyedi helyszín.

150 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben az év bármely napján időjárástól függetlenül esküvőknek, céges meetingeknek és csapatépítő rendezvényeknek is otthont adhatunk!

      Panziónk remek helyszínül szolgálhat esküvők megrendezésére.

A fotózáshoz a Körös-part pompás hátteret biztosíthat, hiszen káprázatos táj tárul az ifjú pár, illetve a násznép szeme elé.

Az ínycsiklandozó ételek és a lenyűgöző vízparti panoráma igazán képeslapra illő háttérként szolgál a Nagy Naphoz. Az esküvői vacsorához szakácsaink akármilyen kulináris kívánságot az asztalukra varázsolnak Önöknek!

A távolról érkező vendégek számára 90 férőhelyet tudunk biztosítani Panziónk luxus felszereltségű apartmanjaiban, amelyek garantáljuk, hogy minden igényt maximálisan kielégítenek.

Ezen kívül családi, céges rendezvények lebonyolítására, születésnapok és évfordulók megünneplésére is tökéletes választás az Aranyszarvas Panzió Étterem és Grillterasz, s annak naprakész, profi csapata!

Kérje egyedi ajánlatunkat az info@aranyszarvasapartman e-mail címen ízletes, változatos ebédre és / vagy vacsorára, amelyet az Önök igényeihez igazítunk.

Minden egyedi kérésnek igyekszünk eleget tenni, hogy valóban felejthetetlen legyen a nálunk tartott esemény!

Megéri itt foglalni!
Garantáltan legjobb ár
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Kérje ajánlatunkat!