Accommodation info: +36 20/338 0800 Restaurant order phone number: +36 20/283 8286
Aranyszarvas Panzió

Foglalási szabályzat

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

A foglalás leadása jelen feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. Kiemelt ünnepi időszakokban a foglalási idő minimum 3 éj, fő- és csúcsszezonban 2 éj.

 

A foglalás és ajánlatkérés formája

Az Aranyszarvas Panzió foglalást kizárólag e-mail útján vagy a http://aranyszarvasapartman.hu/ oldal "Egyedi ajánlat kérése" űrlap kitöltésével fogad el. Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e‑mailben történt megerősítés után válik véglegessé.

Foglalást csak a 18. életévét betöltött személytől fogadunk. A foglalásban megadott adatokért a vendég felel. Amennyiben a megadott telefonszámon vagy e‑mail címen a vendég elérhetetlennek bizonyul, az Aranyszarvas Panzió jogosult a foglalást törölni.

E-mailben történő foglalás esetén a következő adatok megadását kérjük: név, cím, telefonszám, vendégek száma, érkezés napja, tartózkodás hossza, kívánt apartman típusa (emeleti, földszinti apartman, akadálymentesített apartman, tusoló, pezsgőfürdős sarokkád).

A Foglalás elküldésével a Foglaló személy tudomásul veszi, hogy annak elfogadása esetén közte és az Aranyszarvas Panzió között létrejön a Szerződés a Foglalással elfogadott ajánlatban megjelenített időpontban, árakon és feltételekkel.

 

Foglaló

A foglaló összege a szállásdíj 50%‑a. A befizetés határideje a visszaigazolás kiküldésétől számított 3. nap.

A foglaló befizetése az alábbi módokon történhet:

 • banki átutalással
 • személyesen a Panzió recepcióján
 • SZÉP kártyával

 

A számlaszámunkat, a SWIFT és az IBAN kódot a foglalás után e-mailben küldjük meg a vendégeink részére. A foglaló megérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé. Amennyiben a foglaló a kért határidőig nem érkezik meg, az Aranyszarvas Panzió fenntartja a jogot a foglalás visszamondására.

Kérjük, hogy befizetéskor minden esetben tüntessék fel nevüket, amivel a szállást foglalták. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk beazonosítani a befizető személyt.

 

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 14.00-tól foglalható el és az elutazás napján 10.00-ig kell elhagyni. A szállást az Aranyszarvas Panzió az érkezés napján 21.00-ig tartja fenn, ezután jogosult annak újra értékesítésére. Amennyiben ettől eltérő igény merül fel, e‑mailben vagy telefonon érdeklődhet a lehetőségekről.

A szállás elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • név, lakcím, születési hely és idő, útlevél vagy személyigazolvány szám, gyerekeknél név, születési hely és idő
 • jármű rendszáma
 • érkezés és elutazás napja
 • e-mail cím
 • nyilatkozat az anyagi felelősségvállalásról
 • aláírás
 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében 2021. szeptember 1-jétől minden szálláshely szolgáltató a szálláshely szolgáltatást igénybe vevő bejelentkezésekor az okmányolvasó segítségével általános személyes adatot kötelezően rögzít minden igénybe vevő vendégre vonatkozóan. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely szolgáltató, a szálláshely szolgáltatást megtagadja. További, részletes információt itt olvashat: 

https://vizainfo.hu/

A vendég az általa okozott károkért a bejelentőlap kitöltésétől függetlenül is anyagi felelősséggel tartozik.

Az apartman / lakosztály kártyájának pótlási díja 10.000 Ft / kártya.

Amennyiben a vendég a foglalásban megadott időpontnál korábban hagyja el a már elfoglalt szállást, a foglalás teljes időtartamának megfelelő díjat köteles megfizetni. A szállás elfoglalásának az apartman kártya átadása minősül.

Kijelentkezéskor az apartman kártyát a recepciós kolléga részére kérjük átadni.

A szállást rendezetten kérjük átadni.

Rongálás vagy véletlen károkozás esetén a károkozó köteles az okozott kárt megtéríteni (ideértve a sérült vagy tönkretett dolgok javítását, kicserélését, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézés díját).

Az esetlegesen igénybe vett kedvezmények, ha a kedvezmény kiírásakor másképp nem szerepel, egymással nem összevonhatóak.

Lemondási feltételek

 • Lemondás esetén (egyeztessenek kollégáinkkal) legalább 10 nappal írásban (e-mail útján), módosítani kívánt foglalás esetén a már befizetett foglaló teljes összege felhasználható időpont módosításával. A 10 napon belül lemondott szállásfoglalás esetén a foglaló az Aranyszarvas Panziót illeti.
 • Ha a vendég a szállás szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg, az Aranyszarvas Panzió az elfogadott szállásajánlatban meghatározott mértékű megfizetett foglaló teljes összegét kötbérként érvényesíti. Ebben az esetben a szállást a vendég részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően az Aranyszarvas Panzió szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.
 • Az Aranyszarvas Panzió szálláshelyeit értékesítő más portálok által érkező vendégekre a portálon szereplő foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
 • Írásban megerősített foglalás a foglalási szabályzat elfogadását jelenti.
 • Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, úgy a viták eldöntését jogi útra terelhetik.
Megéri itt foglalni!
Garantáltan legjobb ár
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Kérje ajánlatunkat!